Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Köpvillkoren uppdaterades 2014-08-20 och är bindande från och med att du godkänner köpvillkoren i samband med din order.

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter att du har godkänt din order får du en orderbekräftelse via e-post. Om du inte får din orderbekräftelse, kontrollera din e-postadress och att du verkligen skickat iväg din order. Kontakta oss om du är osäker. Efter att vi skickat din order skickar vi ännu en bekräftelse.

FRAKT

Vi skickar alla brevförsändelser med Posten och alla paketförsändelser med DHL. Frakt tillkommer med 39 kr för brev och med 99 kr för paket. Vi har ingen minimigräns för lägsta ordervärde.

LEVERANSTID

Alla beställningar skickas med Posten eller DHL och levereras normalt inom 7 arbetsdagar. I kassan ser du om din order kommer att skickas som brev eller som paket. Beställningar med leveranssätt brev kommer direkt hem till din brevlåda. Beställningar med leveranssätt paket kommer till ditt närmaste DHL ServicePoint. Samma dag som paketet anländer får du en SMS-avisering.

RETUR

Du har full returrätt inom 14 dagar från mottagen order. Gäller enbart produkter som inte anpassats på ett sätt som gör att de inte kan säljas till annan kund samt posters och vinyldekaler. Returrätten gäller alltså inte kundspecifika produkter där t ex. kundens namn, adress etc. ingår. Den returnerade produkten ska skickas till oss i oförändrat skick jämfört med när du mottog produkten. Returfrakt betalas av kunden. Kostnaden för frakten till kunden betalas av kunden vid ev. retur och dras inte av från fakturan.

REKLAMATION

Du har alltid 3 års reklamationsrätt som enbart gäller om det är något uppenbart fel på produkten vid leverans. Du bör dock alltid höra av dig till oss så fort som möjligt. Vi förbehåller oss den lagliga rätten att reparera eller byta ut din produkt två gånger. Reklamationsrätt kan inte åberopas för retur.

0 Kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*